fredag 2 april 2010

PÅSKCUPCAKES.


Här är bilder på små våriga veganska påskcupcakes jag gjort idag. Marsipankycklingarna ovanpå är de enda kycklingar som behöver sätta livet till för min skull i påsk...

Veganska cupcakes med hallon och mandel:
12 st

120 g margarin
1 1/4 dl socker
2 tsk noEgg + 1/2 dl sojamjölk
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
skal från 1 citron
2 dl hallon
1 dl mandelspån

Rör socker och margarin mjukt. Rör sedan i noeggpulvret utvispat i mjölken och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och sikta i det. Rör till sist snabbt ner hallon och mandel. Placera 12 muffinsformar i muffinsplåt och fördela smeten. Grädda ca 15 min i 175 grader mitt i ugnen.

Glasyren har jag gjort av florsocker, Tofuline Creamcheese och lite margarin.

1 kommentar:

  1. Ja, det här receptet var kanon. Vi mumsade senast igår!

    SvaraRadera