Häromkvällen slängde jag ihop en sjukt enkel och god dessert. I december får jag ofta för mig att allt jag äter ska vara på temat jul, så även efterrätterna.
Har inget foto tyvärr, men här är ett recept:
1 paket sojagrädde (matlagnings)
1 dl gelésocker
1 paket saffran (0,5 g)
ca 75 g vit vegansk choklad (det var en 100-gramskaka men jag hade ätit upp ganska mycket av den). Om du har svårt att få tag på vegansk vit choklad blir det säkert gott med mörk i stället).
Koka upp grädde, socker och saffran i en kastrull och låt koka i ungefär en halv minut. Häll upp i formar, 4 st blir lagom, och strö över grovhackad choklad. Ställ in i kylen, jag lät den stå under tiden vi åt middag.
Lätt som en plätt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hallå, gör du fortfarande beställningstårtor (som jag läste i något tidigare inlägg)? Och isåfall, har jag förstått det rätt att du bor i Malmö/närheten av?
SvaraRaderaMin mejladress är frida-linden@hotmail.com
Hej
SvaraRaderaJag undrar också om du fortfarande gör beställningstårtor. Min mejlandress är lepetitmex@hotmail.com
Dina tårtor borde absolut finnas på VeggieToppen! :)
SvaraRaderahttp://www.veggiemind.com/veggietoppen/
Välkommen / Jonas
Hejsan, jag undrar också om du fortfarande gör beställningstårtor. Kan mejla mig på test_ar@yahoo.com. Jag brukar inte använda den mejlen men kommer att kolla efter svar..
SvaraRadera