tisdag 6 oktober 2009

Gott med gott samvete!


Den här bloggen skapade jag för att det är så tråkigt att man som vegan sällan kan fira med tårta. Jag bakar veganska tårtor med målsättningen att de ska vara som "vanliga" tårtor. När jag själv har gäster bjuder jag alltid på veganska bakverk, och ofta är det inte ens någon som märker något! Vissa blir förstås misstänksamma om man säger att det är bakat utan grädde och ägg, men de brukar bli både övertygade och förvånade så snart de smakat.

Jag har tänkt använda bloggen till att lägga upp bilder på tårtor och bakverk jag gjort, mest som inspiration men ibland även med recept. Vill ni beställa en tårta är det bara att höra av sig! Jag bakar precis som ni önskar, men tipsar förstås också om goda smakkombinationer.
Kladdkakan på bilden bakade jag häromveckan, den blev precis så där seg och god som en kladdkaka ska vara. Återkommer snart med mer läckerheter!1 kommentar:

  1. Den där kladdkakan såg galet god ut... Tänkte fråga om du har ett bra veganskt recept, har dammsugit nätet och lyckas inte med något av de jag hittills provat, mina kladdkakor blir mer knäck än kaka...
    Fantastiska tårtor by the way!
    //U.

    SvaraRadera