
De här godingarna gjorde sig inte riktigt på bild, men jag har för en gångs skull lyckats anteckna vad jag hade i och lägger ut receptet här. Varsågoda!
Kokosbiskvier10 st
Biskvi:
150 g riven mandelmassa
1 dl kokos
1/2 tsk bakpulver
2 tsk noEgg + 3 msk vatten.
Rör ihop allt, klicka ut till tio lagom stora runda kakor. Grädda mitt i ugnen i 150° C i ca 15 min. Kakorna ska precis ha börjat få färg i kanten. Låt svalna på plåten.
Smörkräm:
2 dl vaniljkräm (kokmarsán är vegansk om man gör den på lämplig mjölk)
150 g margarin
1 msk vaniljsocker
1-2 msk kakao
2 msk florsocker
1 krm salt (ev mer, smaka!)
Ta fram margarinet i god tid, det är viktigt att det är rumsvarmt. Vispa smör och vaniljkräm med elvisp, sikta i torrvarorna och vispa till en jämn kräm. Ställ in i kylen.
När bottnarna har kallnat och smörkrämen stelnat till sig lite är det bara att bre eller spritsa på den på biskvierna. Gör dem jämna och toppiga. Kyl ett tag till, doppa dem sedan i
150 g mörk choklad och garnera med tex
kokosflingor.In i kylen en sista gång, sedan är det bara att njuta! Biskvierna går fint att frysa.